Šta je love chair?

Lovechair je lepo dizajniran komad nameštaja, sličan fotelji, sa dodatnim pogodnostima. Njene zavodljive konture pozivaju parove da probaju nove poze i iskuse nove senzacije. Kroz pažljivo dizajnirane obline i uglove Lovechair doprinosi da konvencionalne poze daju potpuno drugačiji i uzbudljiv užitak. Poze koje obično zahtevaju značajan nivo snage i fleksibilnosti su sada znatno lakše i udobnije.

Suvišno je reći da se njen atraktivan dizajn savršeno uklapa u svaku spavaću sobu ili prostor.

interior modern brick house

Lovechair je posebno kreirana sa ciljem da omogući najveću udobnost tokom seksualnog čina. Napravljena je za sve one koji žele da unaprede svoj seksualni život i iskuse napredne poze tokom seksualnog čina. Ovaj komad nameštaja je dizajniran da pruži punu podršku tela sa posebnim fokusom na vrat, ledja i glavu.

Takođe je koriste oni koji su pretrpeli povrede ili su u ozbiljnijim godinama.

Ova fotelja je savršen način da dodate novu i neverovatno zabavnu dimenziju vašem odnosu i to ne samo na jedan dan nego tokom cele godine.
Tokom dana, ova fotelja se svojim bojama i dizajnom uklapa u enterijer vaše spavaće ili dnevne sobe i vrlo je udobna za čitanje, sedenje ili gledanje TV-a.
Savršeno se uklapa u svaki enterijer. Lovechair je krajnje, moderan komad nameštaja koje s jedne strane daje stilsku notu vašem prostoru dok sa druge strane obogaćuje vaš seksualni život.

beautiful interior of a modern house

O PROIZVODU

Za one koji žele da dodaju novu dimenziju svom odnosu, Lovechair je nesumnjivo jedinstven i fantastičan način da to uradite.Lovechair je savršena za sve vrste parova. Ako ste mladi par naćićete  bezbroj mogućnosti i poza za uživanje. Ako ste više iskusan par, cenićete njenu udobnost i potporu.

Lovechair vam omogućava da probate poze koje bi inače bile teže postići i to sa naglašenim stepenom udobnosti. Rezultat je niz novih senzacija sa pozama koje su vam već poznate. Jednostavno, nudeći veću mogućnost podrške i sposobnost da menjate uglove karlice sa izuzetnom preciznošću. Lovechair donosi novi doživljaj svake poze. Ergonomska udobnost Lovechair fotelje je idealna za svakog ko pati od bolova i nižem delu ledja jer vam omogućava da istražite brojne poze sa malo ili nimalo rizika od istegnuća ili povrede.

Verujemo da će vas Lovechair inspirisati da se češće i kvalitetnije upuštate u intimne odnose.

Living room in new construction home with stone fireplace

Naučno je dokazano da je kvalitetan seksualni život usko povezan sa sveukupnim kvalitetom života. Doprinosi smanjenju rizika  od srčanih oboljenja, poboljšava san, smanjuje stres i depresiju.

Ako tražite najbolji nacin da unapredite ljubavni život sa svojim partnerom i iskusite nove vidove zadovoljstva, Lovechair je upravo ono što vam treba.

 • Lovechair stolicu smo, moja tadašnja devojka i ja, prvi put videli na Tajlandu pre dve godine, bila je u sobi u kojoj smo bili smešteni. Slobodno mogu da kažem da ću to letovanje između ostalog pamtiti upravo zbog ove stolice. Zaista jedno vrhunsko uživanje.

  Veljko S. (37)
 • Kada sam poručio Lovechair, supruga je bila vrlo iznenađena. Iako volimo da eksperimentišemo u seksu, ovo je za nas oboje bilo nešto novo. Već posle prvog gledanja promo videa, shvatili smo suštinu i jednostavno - želeli smo da probamo da uživamo na taj način. Lovechair imamo četiri meseca u našoj spavaćoj sobi, ona je unela jednu novu dimenziju u naš brak.

  Milovan M. (42)
 • Kupili smo Lovechair pre mesec dana i prezadovoljni smo. Imamo osećaj kao da se pre ove stolice nismo uopšte poznavali. Za četiri godine veze nismo uspeli da se međusobno upoznamo i istražimo koliko za ovaj kratak period. Stvarno fantastična!

  Boris G. (31) i Suzana S. (33)
 • Konačno mogu da priuštim sebi kvalitetan seksualni život. Ne možete da zamislite koliko je ova stolica pojačala maštu, i najviše "probudila" moju suprugu koja je poslednjih godina bila u stanju nekog zasićenja, nezainteresovanosti... U prvo vreme nije shvatila pravu namenu stolice, ali je ta faza kratko trajala. Danas je koristimo i za seksualno uživanje, a suprugu često zateknem i kako se odmara na Lovechair.

  Milan N. (48)
 • Stolicu Lovechair sam dobila za 35. rođendan od supruga. Prvo sam mislila da se šali samnom..Sada više ne možemo bez nje! Preporučili smo je i prijateljima.

  Dijana J. (36)
 • Kada sam prvi put video Lovechair, nisam znao ništa o njoj. Dopala mi se kao izuzetan dizajnerski komad nameštaja kakve sam viđao u svetskim magazinima za opremanje stana. Međutim, kasnije je usledilo prijatno iznenađenje kada sam shvatio njenu namenu. Zadovoljan sam kako se stolica i bojom i formom odlično uklopila u moderan enterijer koji preferiram u svom stanu.

  Bojan R. (28)

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica