28. 6. 2015

Progovorili: Iskustvo mladog para iz Beograda – prvih kupaca Lovechair fotelje

Iako svoju intimu drže u četiri zida, Boris G. (31) i Suzana S. (33) iz Beograda pristali su da podele svoje iskustvo nakon kupovine Lovechair fotelje. Kako kažu, uprkos četvrogodišnjoj vezi, imaju osećaj kao da se pre ove fotelje nisu dovoljno poznavali.

Lovechair su kupili na dan četvrte godišnjice zabavljanja i zajedničkog života. Ovaj unikatni komad nameštaja sada je nezamenjivi deo njihove spavaće sobe.

couple

– Boris je prvi video ovu stolicu na društvenim mrežama i odmah me pitao da li mi se dopada. Budući da smo stan nedavno opremili nameštajem u modernom stilu, fotelja me oduševila jer bi se savršeno uklopila u naš enterijer. Međutim, nisam ni mogla da zamislim o čemu je zapravo reč, pa je bilo čak i pogađanja, ali nisam uspela, počinje Suzana S. priču o prvom “susretu” sa ovom neobičnom foteljom.

Sledeća reakcija bila je neverica pošto, kako kaže, nije mogla ni da nasluti da postoji fotelja za seks.

– Mislilla sam da to nama nije potrebno, jer smo do tada zaista bili zadovoljni našim seksualnim životom, mi uživamo jedno u drugom. Boris je insistirao da se “ponovimo” za godišnjicu i već za tri dana fotelja je, obmotana velikom mašnom, stigla pred naša vrata, kaže Suzana kroz smeh.

Oboje su bili oduševljeni kvalitetom stolice, finom eko kožom u bež boji koja se savršeno uklopila sa ostatkom nameštaja. Već iste večeri shvatili su smisao Lovechair fotelje…

– Da li nam je ova fotelja nešto donela? Biću iskren – unela je slobodu u uživanju, oboje smo pomerili granice. Shvatili smo i da čin vođenja ljubavi može da traje, da neverovatno rasplamsava strast, zaista kao da pre fotelje nismo dovoljno istražili jedno drugog. Fotelja daje toliko mogućnosti, pa mogu da kažem da smo tek na početku. Suzana je žena mog života, kaže nam Boris.

Na pitanje da li su imali nedoumice i razmišljali kako će reagovati oni koji ih budu pitali kakva je to fotelja, u glas kažu da ne mare za tuđe komentare.

– Ne razmišljamo o tome “ko će šta da kaže, nismo ljudi koji imaju predrasude. Važno je to kako se mi osećamo, jer ipak mi živimo naše, a ne tuđe živote, poručio je ovaj simpatični par iz Beograda.

Pogledajte OVDE u kojoj prilici, pored godišnjice, možete kupiti Lovechair

 

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica