06. 7. 2015

“Lovechair” postaje deo hotela i apartmana u Srbiji

Nakon što su brojni parovi prepoznali blagodeti Lovechair fotelje, ovaj izvrstan komad nameštaja od nedavno je deo nešto drugačijih prostora – hotelskih apartmana.

Zaintrigirani ovom specifičnom foteljom, vlasnici hotela u Srbiji oduševljeno su prihvatili Lovechair kao jedan novi, inspirativni segment u apartmanima.

beautiful interior of a modern house

– Na naše iznenađenje, ali i zadovoljstvo, zaintrigirali smo hotelijere i time otvorili novo poglavlje za Lovechair u Srbiji. Nama je naročito bilo interesantno što je neke od njih fotelja motivisala da naprave ljubavne apartmane za uživanje parova, njihove godišnjice, ljubavne vikende po promo cenama. Ukoliko je hotel na lepoj lokaciji, sa dobrim pogledom, apartman uređen u romantičnom stilu sa detaljima, mirisnim aromama, svećama, i na kraju Lovechair foteljom, onda je jasno koliko ova ideja može da bude deo svakog hotela ili manjih vila, pričaju u zastupništvu prodaje “Lovechair” fotelje.

Efikasno uklapanje u svaki ambijent omogućeno je velikim izborom kvalitetne eko kože od koje se Lovechair izrađuje. Na raspolaganju je čitava paleta boja, a ono što je najvažnije – ovaj materijal je lak za održavanje jer ima poseban antigrafit sloj koji teško prima fleke i vrlo lako se čisti. Ta informacija je upravo i važna za hotelijere koji se odlučuju za nameštaj koji se lako održava i garantuje visoki stepen čistoće.

“Lovechair” ovom prilikom preporučuje tri odlične kombinacije za uređenje hotelskih apartmana:

LOVECHAIR U BORDO BOJI #5

Ukoliko enterijerom apartmana dominira bela boja, Lovechair u bordo boji biće neverovatan kontrast! Pozivaće na ljubav, asociraće na izazov. Ova boja zahtevaće, ali i pružiti slobodu, da dodate i neke sitne “afrodizijake” poput sveća u bordo boji, svežih latica ruža, bordo peškira, osveživača sa mirisom višnje ili vanile.

LOVECHAIR U ZELENOJ BOJI #9

Zelena boja je apsolutni favorit za moderne i jednostavne enterijere. Otvara čula, asocira na vedrinu. Peškiri sa detaljima u zelenoj boji, poludrago kamenje poput malahita, aroma limuna ili manga – sve to će dati jednu vedru atmosferu koja daje širok prostor za dugo uživanje.

LOVECHAIR U KREM BOJI #18

Lovechair sa eko kožom u krem boji lako će se uklopiti u moderan enterijer apartmana ali i onaj klasični kojem teže hoteli sa višom kategorijom. Krem boja uneće dodatnu toplinu, luksuz, pojačaće intimu među partnerima. Sveće u beloj boji i aroma cimeta biće pun pogodak u takvoj atmosferi.

Paletu svih nijansi Lovechair eko kože pogledajte OVDE

Napravite pravi izbor, ljubav je investicija!

 

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica