16. 5. 2015

“Love chair”, hedonizam i egzotika sada i u vašim spavaćim sobama

Love chair se prvi put pojavila u egzotičnim zemljama i mondenskim letovalištima kao potpuno hedonistički proizvod za postizanje sofisticiranog seksualnog užitka.

Danas se pojavljuje na srpskom tržištu otvarajući jedno novo poglavlje u otkrivanju partnerovih i sopstvenih želja…

FUNKCIONALNA – LAKO UKLOPIVA

Posmatranjem Love chair-a može se zaključiti da se radi o jednostavnom, ergonomski obikovanom i modernom komadu nameštaja, lako uklopivom u današnje moderne enterijere. Međutim, već pri prvom susretu sa ovom jedinstvenom stolicom, shvatićete njenu osnovnu ulogu – funkcionalnost. “Love chair” ili “stolica za ljubav” nudi mogućnost savršenih performansi i položaja tokom seksualnog čina tako da oba partnera dostignu snažno i nezaboravno zadovoljstvo.

Izgled “Love chair”- a ispirisan je ženskim telom i oblinama, i to je prvi afrodizijak koji će početi da vas inspiriše.

KOME JE NAMENJENA “LOVE CHAIR”?

Možda je njen hendikep upravo to što nema jednu, izdefinisanu ciljnu grupu. Zapravo, namenjena je svima. Svima koji su seksualno aktivni i vode računa o svojim unutrašnjim zadovoljstvima i emocionalnoj ravnoteži.

Da li volite da eksperimentišete tokom vođenja ljubavi sa partnerom, ili ste suviše sramežljivi da probate neka nova iskustva?

Da li volite neobična mesta i položaje ili volite maksimalnu udobnost?

Da li volite da dominirate ili da glavnu ulogu prepustite partneru?

Odgovor je jedan – granica nema, ljubav je za svakoga.

lovechair-4

IZABERITE VAŠE OMILJENE POZE

Video materijal koji vam Love chair preporučuje, otkriće vam upravo novu dimeziju seksualnog uživanja i zauvek pomeriti granice slobode u uživanju. Vremenom, shvatićete da se vaš seksualni život deli na period pre i posle “Love chaira”.

07 (Large)

Ovaj komad nameštaja lako može da postane omiljeni deo vaše spavaće ili dnevne sobe. Izrađena od drveta i najfinije eko kože, “Love chair” će vas svojom udobnošću mamiti da je koristite i za odmor i opuštanje. Ova stolica se ne koristi slučajno u brojnim luksuznim hotelskim apartmanima, relaks i SPA centrima. Sada je pred vama.

 Vreme je za ljubav.

Living room in new construction home with stone fireplace

POGLEDAJTE VIDEO : KAKO SE KORISTI LOVE CHAIR?

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica