Kupovina

PROMO PERIOD

Poštovani kupci, iskoristite PROMO period i umesto 650€ za Classic model i 750€ za premium model, platite 490€ ili 590€. Počnite da uživate u blagodetima koje ova fotelja pruža.

CLASSIC I PREMIUM LOVECHAIR

LOVECHAIR – Classic eco leather

love chair stolica za sexEko koža Orlando je tekstilni materijal italijanske proizvodnje, sačinjen od najkvalitetnijeg poliuretana sa pamučnom podlogom. Laka za održavanje sa antigrafit slojem koji teško prima fleke i vrlo lako se čisti. Predstavlja imitaciju prave kože sa gotovo identičnim izgledom, i širokim spektrom nijansi. Proizvedena je u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta, podrvgnuta strogim uslovima testiranja na habanje, postojanost i visoke temperature zbog čega se često koristi u proizvodnji visokokvalitetnog, modernog i stilskog nameštaja. LoveChair u Classic eko koži donosi u vaš prostor svežinu, eleganciju i neprikosnoveni kvalitet.

LOVECHAIR – Premium eco leather

Eko koža prepoznatljivog, otmenog izgleda i još prepoznatljivijeg kvaliteta. Nefeli je izuzetan pratilac svakog enterijera, dobar izbor za svaku vrstu nameštaja i opremanja. Izrađena je u skladu sa vodećim svetskim standardima kvaliteta. Poliuretanski sastav, otpornost na habanje, takozvana “pirinač” presa i moderne boje, čine je nezaobilaznim partnerom svih vodećih proizvođača. Jednostavno, Nefeli ima svoje visoko mesto na tržištu koje brani odličnim kvalitetom. LoveChair u Premium eko koži donosi u vaš dom otmenost, luksuz i duh modernog vremena.

DEZENI STOLICE

NARUČITE STOLICU

[contact-form-7 id=”214″ title=”Kupovina stolice”]

 • Lovechair stolicu smo, moja tadašnja devojka i ja, prvi put videli na Tajlandu pre dve godine, bila je u sobi u kojoj smo bili smešteni. Slobodno mogu da kažem da ću to letovanje između ostalog pamtiti upravo zbog ove stolice. Zaista jedno vrhunsko uživanje.

  Veljko S. (37)
 • Kada sam poručio Lovechair, supruga je bila vrlo iznenađena. Iako volimo da eksperimentišemo u seksu, ovo je za nas oboje bilo nešto novo. Već posle prvog gledanja promo videa, shvatili smo suštinu i jednostavno - želeli smo da probamo da uživamo na taj način. Lovechair imamo četiri meseca u našoj spavaćoj sobi, ona je unela jednu novu dimenziju u naš brak.

  Milovan M. (42)
 • Kupili smo Lovechair pre mesec dana i prezadovoljni smo. Imamo osećaj kao da se pre ove stolice nismo uopšte poznavali. Za četiri godine veze nismo uspeli da se međusobno upoznamo i istražimo koliko za ovaj kratak period. Stvarno fantastična!

  Boris G. (31) i Suzana S. (33)
 • Konačno mogu da priuštim sebi kvalitetan seksualni život. Ne možete da zamislite koliko je ova stolica pojačala maštu, i najviše "probudila" moju suprugu koja je poslednjih godina bila u stanju nekog zasićenja, nezainteresovanosti... U prvo vreme nije shvatila pravu namenu stolice, ali je ta faza kratko trajala. Danas je koristimo i za seksualno uživanje, a suprugu često zateknem i kako se odmara na Lovechair.

  Milan N. (48)
 • Stolicu Lovechair sam dobila za 35. rođendan od supruga. Prvo sam mislila da se šali samnom..Sada više ne možemo bez nje! Preporučili smo je i prijateljima.

  Dijana J. (36)
 • Kada sam prvi put video Lovechair, nisam znao ništa o njoj. Dopala mi se kao izuzetan dizajnerski komad nameštaja kakve sam viđao u svetskim magazinima za opremanje stana. Međutim, kasnije je usledilo prijatno iznenađenje kada sam shvatio njenu namenu. Zadovoljan sam kako se stolica i bojom i formom odlično uklopila u moderan enterijer koji preferiram u svom stanu.

  Bojan R. (28)

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica