Galerija

Sa svakim nameštajem koji nameravate da koristite, od vitalnog je značaja pogledati njegovu izradu.

Lovechair je izuzetno izdržljiva fotelja. To je upravo ono sto želite jer je ovo komad nameštaja koji ima svoju upotrebnu funkciju. Projektovana je i izradjena sa ciljem da zadrži svoj izgled tokom celog svog roka trajanja.

Lovechair fotelja je napravljena od najfinije i najkvalitetnije eko kože . Materijal je mekan i otporan na fleke a ujedno je dostupno preko 50 boja materijala(premium i regular line). Neće se razvući niti promeniti tokom svog roka trajanja.Ovaj elegantan komad nameštaja, inspirisan ženskim telom, je stvoren da unapredi vaš doživljaj seksualnih poza.Lovechair nežno usmerava uglove karlice tokom seksualnog čina što stvara neverovatne nove ugodjaje i nenadmašan komfor.

Lovechair će transformisati vašu seksualnu rutinu u veoma intenzivan doživljaj i omogućiti vam novo i unikatno iskustvo !

Tokom dana, ova fotelja se svojim bojama i dizajnom uklapa u enterijer vaše spavaće sobe i vrlo je udobna za čitanje, sedenje ili gledanje TV-a.

Savršeno se uklapa u svaki enterijer. Lovechair je visoko moderan komad nameštaja koji s jedne strane daje stilsku notu vašem prostoru dok sa druge strane obogaćuje vaš seksualni život.

 • Lovechair stolicu smo, moja tadašnja devojka i ja, prvi put videli na Tajlandu pre dve godine, bila je u sobi u kojoj smo bili smešteni. Slobodno mogu da kažem da ću to letovanje između ostalog pamtiti upravo zbog ove stolice. Zaista jedno vrhunsko uživanje.

  Veljko S. (37)
 • Kada sam poručio Lovechair, supruga je bila vrlo iznenađena. Iako volimo da eksperimentišemo u seksu, ovo je za nas oboje bilo nešto novo. Već posle prvog gledanja promo videa, shvatili smo suštinu i jednostavno - želeli smo da probamo da uživamo na taj način. Lovechair imamo četiri meseca u našoj spavaćoj sobi, ona je unela jednu novu dimenziju u naš brak.

  Milovan M. (42)
 • Kupili smo Lovechair pre mesec dana i prezadovoljni smo. Imamo osećaj kao da se pre ove stolice nismo uopšte poznavali. Za četiri godine veze nismo uspeli da se međusobno upoznamo i istražimo koliko za ovaj kratak period. Stvarno fantastična!

  Boris G. (31) i Suzana S. (33)
 • Konačno mogu da priuštim sebi kvalitetan seksualni život. Ne možete da zamislite koliko je ova stolica pojačala maštu, i najviše "probudila" moju suprugu koja je poslednjih godina bila u stanju nekog zasićenja, nezainteresovanosti... U prvo vreme nije shvatila pravu namenu stolice, ali je ta faza kratko trajala. Danas je koristimo i za seksualno uživanje, a suprugu često zateknem i kako se odmara na Lovechair.

  Milan N. (48)
 • Stolicu Lovechair sam dobila za 35. rođendan od supruga. Prvo sam mislila da se šali samnom..Sada više ne možemo bez nje! Preporučili smo je i prijateljima.

  Dijana J. (36)
 • Kada sam prvi put video Lovechair, nisam znao ništa o njoj. Dopala mi se kao izuzetan dizajnerski komad nameštaja kakve sam viđao u svetskim magazinima za opremanje stana. Međutim, kasnije je usledilo prijatno iznenađenje kada sam shvatio njenu namenu. Zadovoljan sam kako se stolica i bojom i formom odlično uklopila u moderan enterijer koji preferiram u svom stanu.

  Bojan R. (28)

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica