19. 5. 2015

5 razloga zbog kojih je vaš seks kratak i rutinski

Pre nego što pogledate kako vam naša stolica za ljubav može pomoći i kako vam svojim genijalnim dizajnom može podići seksualni život na zavidan nivo, evo i nekoliko konkretnih razloga zašto je vaš seks kratak i rutinski.

07 (Large)
Love chair / naš proizvod po promotivnoj ceni ove nedelje

ORGAZAM

Postizanje istinskog, jakog orgazma daleko je češći problem kod žena nego kod muškaraca. Žene često ne žele da priznaju da nisu doživele vrhunac, i vrlo vešto ga lažiraju. Za takvim situacijama više nema potrebe. Ukoliko volite sporiji tempo vođenja ljubavi sada ćete, zahvaljujući novim položajima, imati svo vreme ovog sveta da istražujete svoje erogene zone iznova, da pronađete taj položaj koji dovodi do snažne eksplozije emocija. Oni koji biraju brzi i strasni seks biće još više oduševljeni – sve one nepotrebne smetnje, neudobni dušeci i kreveti, skučena i tesna mesta sada zamenjuje “LoveChair” koji omogućava vrele položaje i duboke penetracije.

14 (Large)

ZASIĆENOST SEKSOM I PARTNEROM

Da li ste se u odnosu sa partnerom ograničili na samo nekoliko uigranih, rutinskih poza koje neprestano vrtite u krug? Da li samo u jednoj pozi doživljavate taj eksplozivni vrhunac strasti, oslanjate se na proverene položaje u kojima nećete izneveriti ni sebe ni partnera? Ergonomija “LoveChair” stolice otvoriće nove mogućnosti i neprestano vam davati nove i nove ideje… Sada ćete sa partnerom moći da se postavite u potpuno drugačije, do skoro nezamislive položaje i početi da otkrivate maratonsko strasno uživanje. Upoznaćete gipkost sopstvenog tela koju ste do sada možda nepotrebno zanemarivali.

04 (Large)

SRAMEŽLJIVOST

Jedno od najčešćih problema koji ograničava slobodu u seksu jeste stid od sopstvenog tela i neprihvatanje mana. Da li ste zaboravili da ste u sobi samo partner i vi, da je taj isti partner upravo birao vas takvu i takvog kakvi jeste? Posle takvog jasnog saznanja više nema nijednog razloga zbog kog biste se trebali stideti. Stolica Lovechair donosi nove slobode. Savetujemo da se ljubavnom činu prepustite najpre u polumraku, a onda počnite polako da se oslobađate. Dajte sebi zadatak kao zrelom i seksualno odraslom biću da se svakog dana oslobodite od jednog straha, skidajte ih u slojevima i dođite do slobodne osobe u sebi. Do magične, moćne seksualnosti koje je priroda podarila svakome od nas.

STRES

Preopterećeni poslom, napetom svakodnevnicom i komunikacijom sa ljudima, često dolazite u situaciju da telo kapitulira onog momenta kada dođe vreme za seks? Tada se osećate nemoćno, razočarano i besno što zadovoljstvo i partner neopravdano trpe. Psiha nije u stanju da se opusti, a telo preuzima tu informaciju i ne može da se snađe. Savetujemo vam da odvojite precizno vreme koje možete da posvetite seksualnom činu, da zamračite jedan deo prostorije kako bi čula mogla da se opuste od stresa, regulišite temperaturu vazduha, uključite neku prijatnu aromu, po želji uključite i sveće u celu atmosferu. Iako psiholozi često preporučuju tihu muziku, probajte da preskočite taj savet i da u tušini slušate muziku svog i partnerovog tela, da oslobodite uzdahe, i od partnera direktno zatražite ono što želite. Isto tako, pitajte partnera šta vi možete da učinite za njega ili nju.

FIZIČKI BOL

Bolni mišići, kičma, napeti nervi i umorno telo mogu ozbiljno da utiču na kvalitet seksualnog čina. Uz svu želju koju ima, takva osoba često ograničava seks na vrlo kratko vreme, ponekad ga zbog nesnosnog bola i prekida. Ravni, neudobni kreveti mogu ovakve situacije samo da pojačaju. “LoveChair” je udobna fotelja, jakog, čvrstog naslona koji pruža potporu kičmi i daje mogućnost da partner preuzme glavnu ulogu kako ne biste pogoršali stanje. Posle dugog vremena osetićete da je moguće ostaviti bolan problem sa strane. Partner će takođe biti opušteniji kada zna da ne trpite nikakav bol.

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica