24. 5. 2015

3 LoveChair vruće poze za “dobro jutro”

Želite da počnete dan raspoloženi, nasmejani, spremni da izađete na crtu svim izazovima?

Vrlo je jednostavno – probudite se pola sata ranije nego obično, preskočite jutarnju kafu i stavite partneru do znanja da dan upravo počinje sa vama…

Lagane predigre koje ste do sada sramežljivo praktikovali u krevetu, zamenite konkretnim, strasnim jutarnjim seksom na Lovechair stolici. Ubrzajte puls, cirkulaciju, sagorite ozbiljnu dozu kalorija i dozvolite partneru da prenese na vas svoju moćnu seksualnu energiju. Na toj energiji okolina će vam zavideti tokom celog dana…

Lovechair je inspiracija za brojne poze, ali za “dobro jutro” biramo tri najbolje.

OBRNUTA DOMINACIJA

Partner treba udobno da se smesti u fotelju prateći njen ergonomski oblik. U ovoj pozi partnerka je dominantna, vodeća energija koja će oboje dovesti do vrhunca. Odlična je za podizanje samopouzdanja kod žene. Ne zaboravite važan trik – partner sve vreme treba da drži partnerku oko članaka na nogama i da tako kontroliše situaciju.

07 (Large)

STRASNI MISIONARI

Misionarski stil jedan je od najčešćih u seksu, međutim, na Lovechair fotelji, ova poza dobija novu dimenziju. Ključni deo Lovechair fotelje u ovoj pozi je naslon na koji žena treba da se osloni gornjim delom tela dok joj partner pridržava noge na svojim ramenima. Iznenadićete se koliko je ova poza strasnija i vrelija u odnosu na sve što ste toliko puta do sada isprobavali u krevetu.

12 (Large)

DUBOKA PENETRACIJA

U ovoj, najvrelijoj pozi sagorećete najviše kalorija. Iako je partnerka ovde pasivna, ne znači da manje uživa. Ova poza muškarcima daje ogromno samopouzdanje, a žene će je uvrstiti u listu obaveznih. Idealna je za partnere koji vole brz i dinamičan seks bez puno detaljisanja.

14 (Large)

I dan je sada vaš…potrošite ga s užitkom!

 

Dopada vam se?

Kupite Love Chair odmah!

kolica